すっかり私の趣味として定着してしまった感のある中東料理の研究
久しぶりにお休みの週末なので、サフランライス(バスマテイライスを使用)のプレートをつくりました、
レンズ豆の煮込み、チキンカバブ(レモン汁とタマネギ、塩、胡椒のマリネしてオーブンで焼いたもの)
人参のサラダ、そしてサフランライスを炊き込む際にお鍋のしたに敷き詰めるカリカリのおこげジャガイモをそえていただきます。
トマトもマリネしたのを同じくオーブンで焼くと甘酸っぱさが深まりよいのです。
It has been long time since i could not have holidays on the weekend .
So i decide to take a rest a little bit to spend time with my family on this weekend . i made a Percian Safran Rice Plate with BBQ chiken and lenthil soup today . Basicaly we eat Japanese food , sometimes i would like to cook some Oriental flaivour dishes , Because it is a little bit expensive to have this kind of food in the Restaurants Japan , So i make it by myself with my plesure.